Kūpināts
makaronu un
siera sacepums

Šis sātīgais un garšām bagātais ēdiens apvieno maigus makaronus ar bagātīgu un krēmīgu siera mērci, ko papildina apburoša, viegli kūpināta nots. Krēmīgā siera mērce ir pagatavota no asa Čedaras un kūpināta siera maisījuma, radot greznu un baudpilnu garšas profilu. Katrs kumoss ir harmonisks līdzsvars starp siera pilnību un kūpinājuma piesātināto garšu, kas garantēti apmierinās jūsu vēlmes.
Pārklāts ar kraukšķīgu rīvmaizes garoziņu papildu tekstūrai un garšai, šis ceptais makaronu un siera sacepums ir mierinoša klasika ar gardu odziņu. Neatkarīgi no tā, vai to baudīsiet kā piedevu vai pamatēdienu, mūsu Kūpinātais makaronu un siera sacepums noteikti kļūs par jaunu favorītu gan siera mīļotājiem, gan mājas ēdiena cienītājiem. Palutiniet sevi ar mājīgu un sātīgu maltīti, nobaudot šo gardo ēdienu.
Ingredients
Preparation
- Defrost the sheets of puff pastry, stack them one on top of the other and roll them out into the thinnest possible square-shaped sheet of dough.
- Arrange the filling on top of the dough – cheese, then meat, then cover everything with cheese again. Place the filling so that there is about 3 cm from the edges.
- Fold the opposite corners of the dough square together in pairs and press the joints together.
- Brush the dough with a beaten egg and sprinkle with sesame. Bake the hažapuri in the oven at 180 degrees for 30 minutes.
- Serve hot.