Tomātu un bazilika
brusketa ar
kūpinātu sieru

Šis klasiskais itāļu ēdiens ir kraukšķīgas, grauzdētas bagetes šķēlītes ar gataviem tomātiem, svaigu baziliku un krēmīgu kūpinātu sieru. Sulīgie tomāti un aromātiskais baziliks veido košu un atsvaidzinošu garnējumu, savukārt izkausētais kūpinātais siers piešķir bagātīgu un pikantu garšas noslēgumu. Katrs kumoss ir īsts garšu un tekstūru sprādziens, kas jūsu garšas kārpiņas aizvedīs ceļojumā uz Itāliju. Neatkarīgi no tā, vai rīkojat svinīgas vakariņas vai vienkārši baudāt omulīgu vakaru mājās, šī tomātu un bazilika brusketa ar kūpinātu sieru noteikti gūs lielus panākumus. Pārsteidziet savus viesus vai palutiniet sevi ar Vidusjūras reģiona svētlaimes garšu, ko sniedz šī neatvairāmā uzkoda.
For 4-6 people
Ingredients
2 packs of Topfood garlic cheese threads
100 g smoked ham
4 sheets of puff pastry
1 egg
Sesame seeds for decoration
Preparation
- Defrost the sheets of puff pastry, stack them one on top of the other and roll them out into the thinnest possible square-shaped sheet of dough.
- Arrange the filling on top of the dough – cheese, then meat, then cover everything with cheese again. Place the filling so that there is about 3 cm from the edges.
- Fold the opposite corners of the dough square together in pairs and press the joints together.
- Brush the dough with a beaten egg and sprinkle with sesame. Bake the hažapuri in the oven at 180 degrees for 30 minutes.
- Serve hot.
Vairāk recepšu, kas jums varētu patikt
Ienirstiet dažādās mūsu gardajās receptēs, kas rūpīgi izstrādātas tieši jums, lai sniegtu neaizmirstamu baudījumu.