Ar čorizo un
sieru pildītas
paprikas

Ar čorizo un sieru pildītas paprikas

Šīs košās paprikas ir pildītas ar gardu pikantās čorizo, aromātisku garšaugu un kūstoša siera maisījumu, veidojot apetītlīgu ēdienu, kas noteikti pārsteigs. Čorizo dūmakainā un piesātinātā garša lieliski sader ar paprikas saldumu, savukārt izkausētais siers piešķir krēmīgu un bagātīgu noslēgumu. Neatkarīgi no tā, vai tās pasniedz kā pamatēdienu vai kā gardu piedevu, šīs ar čorizo pildītās paprikas ir ēdiens, kas garšos visiem un liks vēlēties vēl. Izbaudiet perfektu pikantu, sātīgu un sierīgu garšu apvienojumu katrā kumosā.

Ingredients

2 packs of Topfood garlic cheese threads
100 g smoked ham
4 sheets of puff pastry
1 egg
Sesame seeds for decoration

Preparation

  1. Defrost the sheets of puff pastry, stack them one on top of the other and roll them out into the thinnest possible square-shaped sheet of dough.
  2. Arrange the filling on top of the dough – cheese, then meat, then cover everything with cheese again. Place the filling so that there is about 3 cm from the edges.
  3. Fold the opposite corners of the dough square together in pairs and press the joints together.
  4. Brush the dough with a beaten egg and sprinkle with sesame. Bake the hažapuri in the oven at 180 degrees for 30 minutes.
  5. Serve hot.

Vairāk recepšu, kas jums varētu patikt

Ienirstiet dažādās mūsu gardajās receptēs, kas rūpīgi izstrādātas tieši jums, lai sniegtu neaizmirstamu baudījumu.
Ritināt augšup Augšpusē