Cūkgaļas fileja
kūpināta siera
un garšaugu garoziņā
Ļaujieties gardēžu maltītei ar mūsu izsmalcināto cūkgaļas filejas recepti kūpināta siera un garšaugu garoziņā. Šī sulīgā cūkgaļas fileja ir pārklāta ar aromātisku kūpināta siera, smaržīgu garšaugu un kraukšķīgas rīvmaizes maisījumu, kas veido apetītlīgu garoziņu, kura saglabā visu gaļas sulīgumu un garšas. Siera piesātinātās un dūmakainās notis lieliski papildina maigo cūkgaļu, savukārt ar garšaugiem bagātā garoziņa piešķir katram kumosam apburošu aromātu. Neatkarīgi no tā, vai rīkojat īpašas vakariņas vai vienkārši lutināt sevi ar greznu maltīti, šis ēdiens noteikti pārsteigs ar savu gardo tekstūru un garšu kombināciju. Paceliet savas kulinārās prasmes jaunā līmenī un palutiniet savas garšas kārpiņas ar šo izsmalcināto un gardo cūkgaļas fileju kūpināta siera un garšaugu garoziņā.
Ingredients
Preparation
- Defrost the sheets of puff pastry, stack them one on top of the other and roll them out into the thinnest possible square-shaped sheet of dough.
- Arrange the filling on top of the dough – cheese, then meat, then cover everything with cheese again. Place the filling so that there is about 3 cm from the edges.
- Fold the opposite corners of the dough square together in pairs and press the joints together.
- Brush the dough with a beaten egg and sprinkle with sesame. Bake the hažapuri in the oven at 180 degrees for 30 minutes.
- Serve hot.