Panini ar grilētu
vistu un kūpinātu
sieru
Izbaudiet mūsu panini ar grilētu vistu un kūpinātu sieru izsmalcinātās garšas – tas ir kulinārijas baudījums, kas palutinās jūsu garšas kārpiņas. Šajā bagātīgajā sviestmaizē apvienota sulīga, ar garšvielām bagātināta grilēta vista un kūstoša kūpināta siera kārtas, un tas viss ieskauts starp divām zeltaini grauzdētām maizes šķēlēm. Sulīgā grilētā vista piešķir garšai patīkamu dūmakainumu, ko lieliski papildina kūstošā kūpinātā siera piesātinātā garša. Katrs kumoss sniedz harmonisku pikantās vistas, krēmīgā siera un kraukšķīgās maizes apvienojumu, radot īstu tekstūru un garšu simfoniju. Pēc izvēles pievienotas sastāvdaļas, piemēram, tomātu šķēlītes vai svaigas bazilika lapiņas, sniedz svaiguma devu, bagātinot kopējo garšas baudījumu. Neatkarīgi no tā, vai to baudāt pusdienās, vakariņās vai kā ātru uzkodu, mūsu panini ar grilētu vistu un kūpinātu sieru ir kulinārijas meistardarbs, kas apmierinās jūsu vēlmes un liks gribēt vēl. Nogaršojiet šī gardā meistardarba burvību un paceliet savu sviestmaižu gatavošanas mākslu pilnīgi jaunā līmenī.
Ingredients
Preparation
- Defrost the sheets of puff pastry, stack them one on top of the other and roll them out into the thinnest possible square-shaped sheet of dough.
- Arrange the filling on top of the dough – cheese, then meat, then cover everything with cheese again. Place the filling so that there is about 3 cm from the edges.
- Fold the opposite corners of the dough square together in pairs and press the joints together.
- Brush the dough with a beaten egg and sprinkle with sesame. Bake the hažapuri in the oven at 180 degrees for 30 minutes.
- Serve hot.